COVID-19 en alleStoelen

Belangrijke informatie omtrent veranderingen en aanpassingen - COVID-19 (coronavirus)

Bij AlleStoelen.nl kun je gewoon nog 24/7 stoelen shoppen en bestellen. De website en ons aanbod wordt nog altijd met uiterste aandacht bijgehouden, gewoon zoals je dat van ons gewend bent.

Vanwege maatregelen die wij hebben getroffen op de fysieke werkvloer, kun je wel veranderingen opmerken in onze klantenservice. Sinds 1 april zijn wij niet telefonisch bereikbaar maar beantwoorden wij alle vragen via email op support@allestoelen.nl of via chat (rechtsonder op onze website te vinden). Vanwege drukte kan het beantwoorden van jouw vraag vertraging oplopen. We vragen om je begrip en gaan er van uit zo snel mogelijk ook telefonisch weer voor je klaar te staan.

Gezien de drukte en regelmatige pieken waar ook onze bezorg partners mee kampen, kunnen we helaas niet altijd de reguliere levertijden garanderen. Houd daarom rekening met een vertraging. We houden ontwikkelingen van de bezorgdiensten nauwlettend in de gaten en houden informatie omtrent levertijd zodoende up to date. Uiteraard hopen we op korte termijn weer te kunnen leveren zoals je van ons gewend bent.

Bij AlleStoelen.nl vinden we het belangrijk dat je een prettige thuisomgeving kan creëren. Want als je dan toch thuis moet zitten, dan het liefst op een mooie, fijne stoel. Maar nog belangrijker: houd rekening met elkaar. Blijf gezond en zorg goed voor een ieder.

Update 15 April; Op dit moment is het enorm druk bij PostNL en DHL. Vertragingen van 1 à 2 dagen worden verwacht.

Update Juni 12; Op dit moment is het nog steeds erg druk bij PostNL. Met name artikelen van het merk Kick Collection kunnen hierdoor een vertraging hebben van 1 a 2 dagen. 

 

 

Team alleStoelen