Esmée Torn -

Tijd voor Inspiratie

News

Dag zomer, hallo woonseizoen!

Terwijl menigeen nog genieten van een zachte nazomer, worden er in mode- en interieurland overuren gedraaid. September geldt als heilige maand in de modewereld. Niet voor niets brengt de Vogue wereldwijd haar allerdikste editie in september uit. Nieuwe collecties worden getoond en de garderobes worden ingewisseld voor een herfst/winterlook.
Net als in de modebranche tonen de woonmerken in het najaar hun nieuwe collectie. Ben je fan van een woonmerk? Grote kans dat hun brochure binnenkort in je mailbox valt. Want dit is dè tijd van het jaar om inspiratie op te doen voor je garderobe en je huis. De trends die wij hebben opgemerkt en warm voor lopen zetten we hier voor je op een rij.

Verandering

September is de maand van veranderingen. De zomer wordt afgesloten, de dagen worden korter en het leven speelt zich weer meer binnenshuis af. Dit is het goede moment om te kijken naar je inrichting en of het nog naar je smaak is. Kleine aanpassingen met kaarsen, een mooi vloerkleed en een plaid doen soms wonderen maar misschien wil je het grootser aanpakken. Een nieuwe indeling, nieuwe kleur of behang aan de muur: doe het nu want iedereen weet hoe druk de aanloop naar de decembermaand kan zijn.

Van tailoring tot teddy's

Op de catwalks zien we zowel veel neutrals als felle kleuren maar ook tailoring is hip & happening. Zowel het maatpak voor heren als dames zien we trots getoond worden en daar worden we heel blij van. Want wat is nu mooier dan een pak dat letterlijk op jouw lijf is geschreven? Vertaald naar meubels, hebben wij ook een tailored stoelenprogramma waarin jijzelf de kleur èn onderstel bepaald. De Tara eetkamerstoel bijvoorbeeld kun je uit 2 velours kiezen en 3 onderstellen. Velours en ribstof zijn nog steeds hele bepalende stoffen, maar we zien ook heel aaibare stoffen: hoogpolig, wollig, teddy-achtig. Wij zijn fan! Bekijk de Kita fauteuil maar eens voor een goede indruk.

Wat de trends ook zijn, het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je je thuis voelt en zorgt voor een sfeer die persoonlijk is en bij je past. Voor de een is dat omgeven worden door warm velours, voor de ander een fris Scandinavisch huis met veel neutrals. Vind jouw ideale basis en laat je af en toe inspireren door trends die jou aanspreken.

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Verlichting

  Esmée Torn -

  Verlichting

 • Tijd voor Inspiratie

  Esmée Torn -

  Tijd voor Inspiratie

 • De Trend: Multifunctionele meubels

  Esmée Torn -

  De Trend: Multifunctionele meubels

 • Hoe zitproof zijn de strandtenten van tegenwoordig?

  Esmée Torn -

  Hoe zitproof zijn de strandtenten van tegenwoordig?

 • 2019 in kleur: Spiced Honey

  Esmée Torn -

  2019 in kleur: Spiced Honey

 • De twee gezichten van december: raak niet bedolven onder stress. Enkele tips voor een relaxte decembermaand.

  Esmée Torn -

  De twee gezichten van december: raak niet bedolven onder stress. Enkele tips voor een relaxte decembermaand.

 • In de spotlight: vegan leer

  Esmée Torn -

  In de spotlight: vegan leer

 • De grote HERFST schoonmaak

  Esmée Torn -

  De grote HERFST schoonmaak

 • In gesprek met interieurontwerper Robin Sluijzer

  Esmée Torn -

  In gesprek met interieurontwerper Robin Sluijzer

 • Fluweel: van adellijke stof tot must-have in huis

  Esmée Torn -

  Fluweel: van adellijke stof tot must-have in huis

 • Dé kleur van 2018: HEART WOOD

  Esmée Torn -

  Dé kleur van 2018: HEART WOOD