Esmée Torn -

Hoe zitproof zijn de strandtenten van tegenwoordig?

News

At Sea Kijkduin

Met je voeten in het zand en een ijsthee in de hand bij At Sea is net als een droom. Lekker zittend in een van de rotan banken die je uitnodigen naar de zee te kijken waan je je even op vakantie. Laat die vakantie maar lang duren want hier kun je vanaf het ochtendgloren terecht voor een simpel ontbijt (zondags is er een buffet), daarna lunchen en je mini-vakantie afsluiten met een diner en een koel glas wijn. Ook fijn: hier heb je zitplekken met overkapping die wat schaduw bieden.

Het Badhuys Vlieland

De eigenaren van het Badhuys lieten zich voor het interieur en de kaart inspireren op de seizoenen (ze zijn jaarrond open) en dat heeft geresulteerd in een zeer aangename ambiance. En een uiterst lekkere kaart. Wat kun je hier goed eten! De katoenen regisseursstoelen bieden het comfort om urenlang te tafelen. Mocht je dat willen natuurlijk. Want buiten het terras zit je net zo lekker in een van de steigerhouten loungestoelen naar de zonsondergang te staren.

Club Zand Castricum

Bij Club Zand vind je heerlijke rotan hangstoelen.Een rustieke plek waar je veel sloophout ziet, veel groen en heel veel blije ontspannen gezichten. En dat is niet gek want naast de comfortabele zitplekken geniet je hier geregeld van live muziek. Die ontspannen sfeer maakt dat Club Zand een all-time favourite blijft.

Aloha Beach Wijk aan Zee

Rotan stoelen en banken met veel - heel veel kussens. Naast deze heerlijkheid biedt Aloha ook fijne zitplekken net achter de glazen pui: loungebankjes in grootmoeders stijl met een kekke velvet kleur net zoals de Austin gestoffeerd is bijvoorbeeld. Een gemêleerd publiek zorgt voor een ongedwongen sfeer. Ja, bij Aloha Beach willen wij wel de hele zomer lekker zitten.

Hippie Fish Zandvoort

Voor velen een nieuwe favoriet waar je zowel binnen als buiten heerlijk kan zitten, hangen of liggen. In de katoenen strandstoelen zit je kostelijk een krabburger te eten; op de schoolstoeltjes geniet je - met de voeten in het zand - van een ijskoude kombucha; en binnen is het heerlijk relaxen op de fijne banken rondom de grote haard. Het jonge personeel is enthousiast en bekwaam en de menukaart is eigentijds met een aantal onmisbare klassiekers. Kortom, je zit hier wel goed bij Hippie Fish.

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Verlichting

  Esmée Torn -

  Verlichting

 • Tijd voor Inspiratie

  Esmée Torn -

  Tijd voor Inspiratie

 • De Trend: Multifunctionele meubels

  Esmée Torn -

  De Trend: Multifunctionele meubels

 • Hoe zitproof zijn de strandtenten van tegenwoordig?

  Esmée Torn -

  Hoe zitproof zijn de strandtenten van tegenwoordig?

 • 2019 in kleur: Spiced Honey

  Esmée Torn -

  2019 in kleur: Spiced Honey

 • De twee gezichten van december: raak niet bedolven onder stress. Enkele tips voor een relaxte decembermaand.

  Esmée Torn -

  De twee gezichten van december: raak niet bedolven onder stress. Enkele tips voor een relaxte decembermaand.

 • In de spotlight: vegan leer

  Esmée Torn -

  In de spotlight: vegan leer

 • De grote HERFST schoonmaak

  Esmée Torn -

  De grote HERFST schoonmaak

 • In gesprek met interieurontwerper Robin Sluijzer

  Esmée Torn -

  In gesprek met interieurontwerper Robin Sluijzer

 • Fluweel: van adellijke stof tot must-have in huis

  Esmée Torn -

  Fluweel: van adellijke stof tot must-have in huis

 • Dé kleur van 2018: HEART WOOD

  Esmée Torn -

  Dé kleur van 2018: HEART WOOD