Esmée Torn -

2019 in kleur: Spiced Honey

News

Net als voorgaande jaren hebben de kleurspecialisten van verfmerk Flexa ook voor 2019 weer de trendkleur van het jaar gekozen. Dit jaar draait alles in de interieurwereld om de kleur Spiced Honey. Volgens de Flexa kleurexperts geeft deze amberachtige tint perfect uitdrukking aan een verlangen om ‘het licht binnen te laten’.

Behoefte aan positiviteit

De kleur die je kiest in jouw huis heeft een belangrijke invloed op de uitstraling van je interieur, en daarmee ook op je humeur. Positiviteit is een eigenschap die in deze tijden goed van pas komt, en door je te omringen door een positief kleurenpalet stimuleer je vanzelf een optimistischere kijk op het leven. Merk jij ook weleens hoe je houding en je humeur van invloed zijn op je omgeving? Op hoe je omgeving op jou reageert? Met een in Spiced Honey gedrenkt huis komt dat positieve gevoel vanzelf!

Zoveel paletten, zoveel sferen

Spiced Honey is een warme kleur die op verschillende manieren geaccentueerd kan worden. Door een van de bijpassende paletten te gebruiken creëer je de sfeer die jij wilt in jouw woning. De vier paletten die door de verfspecialisten zijn geselecteerd, geven ieder een andere look (afbeeldingen: Flexa.nl).

1. Ben je op zoek naar meer rust, bijvoorbeeld in een hoek in de woonkamer waar gestudeerd wordt? Door Spiced Honey te combineren met tinten als donker-paarsachtig ruby, toffee bruin, lichtblauw en andere lichte grijs-bruine kleuren creëer je een rustgevende sfeer.

2. Als je ruimte wilt geven aan je dromen combineer je Spiced Honey met kleuren als Heart Wood, violet, lichtroze en lichtblauw/groen. Deze tinten werken vanzelfsprekend goed in een slaapkamer, maar ook een keuken of woonkamer kan met deze kleuren een heerlijke rustige plek worden.

3. Ben jij een echte romanticus die veel tijd doorbrengt met familie, geliefden en vrienden in een warme en gezellige kamer? Dan is het derde palet iets voor jou. Warme kleuren als bordeaux-achtig rood, roestbruin, donkergrijs en zeegroen brengen de knusse karakteristieken van Spiced Honey naar voren.

4. Ten slotte kan Spiced Honey ook een actieve sfeer oproepen in je interieur. Samen met frisse kleuren als oranje, oranje-rood, okergeel, blauw en groen verandert Spiced Honey je woonruimte in een plek die jouw actieve leefstijl weerspiegelt.

Spiced Honey in jouw woning

Geef jij jouw interieur een nieuwe kleur dit voorjaar? Ga je voor een frisse nieuwe verflaag, of kies je voor kleuraccenten door het toevoegen van accessoires in de verschillende Spiced Honey tinten? Met de trendkleur van 2019 kun je weer alle kanten op. Kijk ook eens in onze webwinkel welke stoelen goed aansluiten bij je woonwensen en geef je woning die make-over van positiviteit!

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Verlichting

  Esmée Torn -

  Verlichting

 • Tijd voor Inspiratie

  Esmée Torn -

  Tijd voor Inspiratie

 • De Trend: Multifunctionele meubels

  Esmée Torn -

  De Trend: Multifunctionele meubels

 • Hoe zitproof zijn de strandtenten van tegenwoordig?

  Esmée Torn -

  Hoe zitproof zijn de strandtenten van tegenwoordig?

 • 2019 in kleur: Spiced Honey

  Esmée Torn -

  2019 in kleur: Spiced Honey

 • De twee gezichten van december: raak niet bedolven onder stress. Enkele tips voor een relaxte decembermaand.

  Esmée Torn -

  De twee gezichten van december: raak niet bedolven onder stress. Enkele tips voor een relaxte decembermaand.

 • In de spotlight: vegan leer

  Esmée Torn -

  In de spotlight: vegan leer

 • De grote HERFST schoonmaak

  Esmée Torn -

  De grote HERFST schoonmaak

 • In gesprek met interieurontwerper Robin Sluijzer

  Esmée Torn -

  In gesprek met interieurontwerper Robin Sluijzer

 • Fluweel: van adellijke stof tot must-have in huis

  Esmée Torn -

  Fluweel: van adellijke stof tot must-have in huis

 • Dé kleur van 2018: HEART WOOD

  Esmée Torn -

  Dé kleur van 2018: HEART WOOD